همپای رشد تهدیدات بدافزارها در دنیای اندروید، بدون شک روز به روز احساس نیاز به برنامه ها و اپلیکیشن های امنیتی و آنتی ویروس بیشتر می شود. اما متاسفانه تحقیقات و مطالعات جدید نشان می دهد که بسیاری از اپلیکیشن های امنیتی میزان حمایت و پشتیبانی بسیار بد و شوربختانه ای را برای صاحبان اندروید رقم می زنند. پس شما باید در انتخاب تان بسیار عاقلانه عمل کنید. در اینجا برای تان لیستی از بهترین ها را لیست می کنیم.
به تازگی در آزمونی سخت، سایت AV-Test بیش از 41 برنامه ویروس اسکنر اندروید را در مقابل 618 نوع بدافزار به میدان فرستاده است. نزدیک به دو سوم آنها، چیزی کمتر از 65 درصد از انواع این بدافزارها را شناسایی کردند. یعنی به اعتقاد شرکت ای وی تست، دو سوم این 41 برنامه، برای امنیت موبایل شما کلا غیرقابل اعتماد و نامناسب هستند و اصلا نباید طرف آنها بروید.
در عکس ابتدای مطلب شیوه عکس العمل آنتی ویروس ها در برابر گروه های مهم بد افزار به تصویر کشیده شده است. با کلیک بر روی تصویر می توانید لیست کامل را مشاهده کنید. اگر نگاهی به عکس ابتدای مطلب بیاندازید، تنها هفت اپلیکیشن رایگان موفق شده لند که امتیاز نسبتا کامل را به دست بیاورند. یعنی اینکه طبق گزارش، با داشتن یکی از آنها نیازی نیست که درباره بدافزارها نگران باشید. این هفت اپلیکیشن امنیتی عبارتند از:
Avast Free Mobile Security
Dr.Web anti-virus Light
F-Secure Mobile Security
Ikarus mobile security LITE
Kaspersky Mobile Security ?(?lite?)?
Zoner Antivirus Free
Lookout Security ?&? Antivirus
البته اگر هم برنامه امنیتی مورد علاقه شما در گزارش AV?-?test ضعیف اعلام شده، ممکن است به این معنی نباشد که کاملا به درد نخور است. شاید آن اپلیکیشن دارای قابلیت هایی همچون قفل راه دور یا پاک کردن و بک آپ راه دور اطلاعات باشد که برای شما کارایی ویژه ای داشته باشد.
در این لینک می توانید گزارش کامل AV?-?test را دانلود کنید . هرچند که پیشنهاد ما ریسک کمتر و استفاده از یکی از آنتی ویروس های برتر هفت گانه این گزارش است.
شما بر روی همراه اندرویدی تان از چه انتی ویروسی استفاده می کنید؟ کدام یک را بهتر از همه می دانید؟
بازار تبلت ها روز به روز داغ تر شده و هر روز شاهد ظهور رقبای جدیدی در این رقابت نفس گیر هستیم. در این میان به دلیل بازمتن و رایگان بودن سیستم عامل، سازندگان این ابزار استقبال فراوانی از اندروید کرده اند. احتمالا شما هم به تازگی نام Fablet به گوش تان خورده است. برند جویای نامی که با چندین مدل مختلف وارد گود تبلت ها شده، تا شهرت و اعتباری را برای خود کسب کند.
اگر شما هم برای خرید هدیه عید به دنبال تبلت نسبتا ارزان قیمت و مناسبی می گردید، در ادامه مطلب با نارنجی باشید تا به بررسی بیشتر مدل G70 هشت گیگابایتی این تبلت بپردازیم.
این تبلت هفت اینچی همانند همه تبلت های دیگر چهارگوش بوده و گوشه های گردی دارد! اما همانند مدل هایی چون سامسونگ چندان بر پخ های پشت بدنه تاکیدی نداشته و شکل مکعب مستطیل آن تشخص خاصی به فابلت می دهد. اما وقتی آن را در دست می گیرید ضخیم به نظر میرسد. البته انحنای کمی از طرف پشت به سمت صفحه نمایش مشاهده می کنید که در بخش قرارگیری پورت ها (در سمت راست تبلت) خبری از این انحنا نیست. بدنه از جنس پلی کربنات تیره بوده و زیبایی خاصی به این محصول می دهد. بر خلاف تبلت های معمول که طراحی آنها برای استفاده عمودی است، اما به صورت افقی هم قابل استفاده هستند؛ طراحی این تبلت و شیوه قرار گیری دکمه های لمسی و فیزیکی کلا بر اساس استفاده افقی از دستگاه است.
فابلت، مدل G70 را که جدیدترین مدل تبلت این برند است به عنوان Gaming Tablet یا تبلت ویژه بازی معرفی کرده است. پس باید از آن انتظار مشخصات سخت افزاری نسبتا خوبی هم داشته باشیم. پردازنده 1?.?2 گیگاهرتزی ARM Cortex A8 آن یک RockChip 2919 است که 512 مگابایت رم آن را همراهی می کند. تنها امکان ارتباطی پیش بینی شده بر روی این تبلت ارتباط WiFi است. فابلت همچنین دارای قابلیت هایی همچون ژیروسکوپ سه جهته، حافظه داخلی 8، 16 و 32 گیگابایتی، پشتیبانی از کارت حافظه SD تا 32 گیگابایت و باتری 4000 میلی آمپری است که گفته می شود 5 تا 8 ساعت کارایی دارد. (البته در تست های ما باتری مدل هشت گیگابایتی مورد آزمون هیچگاه بیش از 2?.?5 تا 3 ساعت دوام نیاورد)
از نظر پورت های خروجی می توان فابلت را یکی از تبلت های خوب بازار دانست. در سمت راست این تبلت شما شاهد ورودی شارژر، جک 3?.?5 میلیمتری ویژه هدفون و سیستم های صوتی، پورت مینی USB و در نهایت درگاه miniHDMI برای اتصال تبلت به تلویزیون و دیگر سیستم های پخش تصویر هستیم.
اما یکی از جذاب ترین امکانات سخت افزاری این تبلت پورت Mini USB 2 آن است که از تکنولوژی USB On?-?The?-?Go پشتیبانی می کند. یعنی اینکه شما با اتصال رابط به پورت مینی یو اس بی، می توانید برخی ابزارهای یو اس بی همچون کول دیسک و Memory Reader را مستقیما به تبلت متصل کرده و از طریق فایل اکسپلورر نصب شده روی تبلت، به تبادل اطلاعات با کول دیسک و حافظه های جانبی بپردازید. یا اینکه حتی با اتصال یک مودم 3G/GPRS یو اس بی به این تبدیل، تبلت تان را به اینترنت جی پی آر اس مجهز کنید.
همان گونه که در بخش سخت افزار گفته شد، این تبلت دارای خروجی HDMI و همچنین امکان اتصال کول دیسک است. پس باید انتظار همراهی این کابل های کمکی را در جعبه فابلت داشته باشیم. علاوه بر آن یک کیف چرمی سبک و خوش دست از جنس چرم مصنوعی که به راحتی فابلت را در خود جای می دهد، درون بسته قرار دارد. یک کابل یو اس بی، شارژر و هدست کوچک سفید رنگ را هم به همراه دفترچه راهنما و کارت گارانتی درون این جعبه خواهید یافت.
این تبلت از آنجایی که بیشتر با هدف بازی طراحی شده است، به طور کلی فاقد دوربین است و در جلو و عقب آن هیچ دوربینی نمی بینید. می توانید آن را یک نقطه ضعف به حساب بیاورید اما از طرف دیگر به کاهش قیمت آن کمک کرده است.
در خصوص نوع صفحه نمایش این تبلت چیز زیادی نمی دانیم و در سایت فارسی و انگلیسی محصول هم تنها اشاره شده است که صفحه نمایش هفت اینچی چند لمسی (با پشتیبانی از 5 لمس همزمان) آن، از نوع خازنی بوده و رزولوشنی برابر 800 در 480 پیکسل را دارد. نسبت تصویر هم 4?:?3 است. و البته به امکان پخش تصاویر سه بعدی نیز با عینک اشاره شده است. البته ما این عینک را به همراه تبلت نداشتیم و بنابراین در این مورد حرفی برای گفتن نداریم.
همان طور که بعدا در عمل هم مشاهده شد، چنین رزولوشنی برای یک تبلت امروزی پایین به حساب می آید. به دلیل رزولوشن نسبتا پایین صفحه نمایش و تفکیک تصویر آن (به خصوص اینکه با یک تبلت ویژه بازی طرف هستیم) هر چند که با سخت افزار نسبتا مناسب امکان انجام بازی های مختلف را دارید، اما بعد از دو تا سه ساعت بازی یا کار مداوم، دچار خستگی چشم خواهید شد.
مشکل بعدی نمایشگر این تبلت، لمس خازنی آن بود که در مقایسه با دیگر تبلت ها راضی کننده نبود. به گونه ای که هنگام ورق زدن کتاب یا جابجایی بین صفحات سیستم عامل، برخی اوقات با مشکل روبرو می شوید. این ایراد صفحه لمسی هنگامی خود را بیشتر نمایان می سازد که برای دو تا سه ساعت متوالی مشغول بازی با آن شوید. هنگامی که دستگاه و به تبع آن صفحه نمایش حسابی داغ شوند دقت تاچ بسیار کمتر می شود.
همانطور که در ابتدا گفتیم، فابلت هم مانند بسیاری از برندهای موجود در بازار به سراغ اندروید محبوب گوگل رفته است و از نسخه نان زنجبیلی 2?.?3 بهره می برد. شما می توانید از تبلت تان به زبان فارسی و با منوی فارسی هم استفاده کنید. هرچند که همه منوهای آن به فارسی تبدیل نشده و ممکن است برخی منوها هنوز به زبان انگلیسی باقی مانده باشند.
اما در برنامه های ایمیل، مرورگر و چت به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می شود و در مرورگر پیش فرض فابلت که منوهای آن هم فارسی شده اند، می توانید با فونت زیبایی به سایت های فارسی زبان سر بزنید. به همین شکل در مرورگرهای دیگری هم که نصب می کنید زبان فارسی را در اختیار خواهید داشت و مشکلی در مرور سایت های فارسی ندارید.
نکته پایانی هم قیمت این تبلت جمع و جور است که تا حدی می تواند سبب شود از خیر برخی مشکلات بگذرید. این تبلت هشت گیگابایتی را با قیمتی حدود 400 هزار تومان می توانید در بازار بیابید، که نسبتا معقول و به صرفه به نظر می رسد.
اطلاعات بیشتر در مورد فبلت G70
چند ما پیش بود که شرکت AMD چیپ های سری A را با پلفترم Llano معرفی کرد . حالا این شرکت می گوید که نسل بعدی که Trinity نام دارد 29 درصد سریع تر از معماری Llano کار می کند.
در مقاله جدیدی که در این مورد منتشر شده، این شرکت در مورد APU های جدید اش صحبت زیادی نکرده است. اما به نظر می رسد این افزایش سرعت در نتیجه بهینه سازی روی بخش پردازش گرافیکی APU باشد. البته ای ام دی می گوید معماری Trinity سبب می شود در عملکرد گرافیکی تا 56 درصد پیشرفت مشاهده کنید.
ضمن اینکه این چیپ ها برای ویندوز 8 طراحی خواهند شد و از نسخه 3.0 فناوری Turbo Core نیز استفاده خواهند کرد.
همانطور که می دانید APU در واقع یک چیپ مرکزی است که از مخلوط کردن سی پی یو و واحد پردازش گرافیکی تشکیل شده. تا بر روی کامپیوترهای کوچک و ارزان قیمت استفاده شود.
ای ام دی می گوید چیپ ترینیتی جدید سبب می شود کامپیوترهایی که از آن استفاده می کنند بیشتر از 12 ساعت طول عمر باطری داشته باشند.
گفته می شود اولین چیپ های ترینیتی از ماه ژوئن یا ژوئیه سال جاری وارد بازار خواهند شد.
به روز رسانی کاسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2012 بدون اتصال به اینترنت تا تاریخ 13 اسفند 90 | |||||||
|
|||||||
|